yritys header

Jeremias on yksi maailman johtavista terässavupiippujen ja pakokaasujärjestelmien valmistajista. Tuotevalikoima kattaa kaikenlaiset koteihin, liiketiloihin ja teollisuuteen tarvittavat järjestelmät. Jeremias-konserni tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman, tuotteet valmistetaan moderneilla koneilla seitsemässä eri tehtaassa viidessä Euroopan maassa ja USA:ssa.

Jeremias on piipputekniikan edelläkävijä

Jeremias toi Suomenkin markkinoille ensimmäisenä jo vuosia Euroopassa olleen siderenkaattoman terässavupiipun DW-Vision. Tuote on tyylikäs ja sen harjattu rosteripinta viimeistelee modernin ulkonäön kauniiksi sisustuselementiksi. Piippu on muotoilultaan sekä T600 lämmönkestoltaan erinomainen ja markkinoiden ohuin, mutta ohuesta eristyksestään huolimatta suojaetäisyydet ovat pienet ja piipun pintalämpötila alhainen.
Jeremiaan kaksoiseristetty moduulipiippu DW60 on ollut yli 10 vuotta markkinoilla ensimmäisenä piippuna, jossa on käytetty keraamista eristettä yhdessä mineraalivillan kanssa, jolloin paloturvallisuus vaativissa olosuhteissa entisestään paranee. Tämä alansa huippua edustavaa savupiippua on myyty Suomessakin jo vuodesta 2007 lähtien.
DWE50 ja DW60 moduulipiippuihin on kehitetty CE-hyväksytty ja kaikkien Suomen kuntien hyväksymä yläpohjan lisäeriste Plus. Lisäeristeet on testattu EN 1856-1/2009 normitusta huomattavasti tiukemmilla vaatimuksilla, joissa yläpohjan eristepaksuus on ollut jopa 1000mm. Tällaista eristystä saatetaan käyttää nykyisin esimerkiksi passiivienergiataloissa. Tiukoilla testeillä on simuloitu vaikeimmat mahdolliset olosuhteet. Huippuluokan paloturvallisuus on aina ollut merkittävässä roolissa tuotteidemme suunnittelussa.

Jeremias kiukaiden ja takkojen yhdys-/liitosputket sekä saneerausputket

Tuotevalikoimaan kuuluvat erittäin laadukkaat teräksiset kuumankestomaalatut mustat FERRO LUX liitosputket ja ruostumatonta terästä olevat EW FU liitosputket, joilla voidaan takka, kiuas ja muu tulisija liittää tiiliseen, keraamiseen tai terässavupiippuun. Liitosputkien hitsaukset on tehty lasermenetelmällä, joka takaa vahvat, kaasutiiviit ja siistit saumat. EW FU tuotteilla voidaan myös saneerata savu- ja ilmastointihormeja vastaamaan tämän päivän kuntovaatimuksia.
Jeremiaksen valikoimista löytyy myös kattava valikoima tiilipiippujen saneerauksessa käytettäviä sisäpiippujärjestelmiä useine erilaisine liitososineen. Putkituksen voi tehdä sekä kovalla, että myöskin kaksiseinämäisellä joustavalla haponkestävällä teräsputkella. Näillä tuotteilla pystytään huonokuntoinenkin tiilipiippu korjaamaan turvalliseksi ja jatkamaan piipun käyttöikää vuosikymmeniä. Kovat saneerausputket soveltuvat suorien hormien kunnostukseen. Mikäli hormeissa on mutkia, hormin voi parhaiten saneerata taipuisalla haponkestävällä FLEX-putkella. Taipuisa putki eristetään tiilihormin seinämistä vermikuliittirouheella.
Jeremias valmistaa myös ilmastointihormien saneeraukseen jäykkää putkea tai yksiseinämäistä joustavaa teräsputkea liitososineen. Tuotteet ovat valmistettu huippulaatuisesta haponkestävästä teräksestä. Näillä tuotteilla pystytään saneeraamaan tiiliset ilmastointihormit nykyisten vaatimuksien mukaiseksi. Ilmastoinnin ohivuodot vähenevät ja säädettävyys paranee. Myös saneerattujen hormien puhdistus on jatkossa helpompaa.
Teollisuuspiiput ja ilmastointitornit
Vapaasti seisovat ja mastotuetut teollisuussavupiiput valmistetaan Saksan tehtaallamme.

Дървени летви - колчета http://www.emsien3.com/letvi от ЕМСИЕН-3
Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3