{$common.contactHotlinesText}
  Puhelin +358 201 550 400
  sähköposti: info@jeremias.fi

  Biomassa

  Tarjoamme sinulle sopivimman hormisysteemin kaikkiin käyttötarkoituksiin.

  Tulevaisuuden kautta kestävyyttä

  Fossiiliset polttoaineet ovat palaessaan vapauttaneet hiiltä miljoonien vuosien aikana. Kun poltetaan biomassaa, vapautuu kasvihuonekaasuja, jotka kasvit ovat ottaneet talteen kasvaessaan.

   

  Siksi biomassa, jota on saatavilla riittävästi eri muodoissa kiinteänä, nestemäisenä tai kaasuna, on ympäristöystävällistä palavaa materiaalia. Biomassa voidaan käyttää energian tuotantoon, lämmitykseen, sähköntuotantoon sekä korvaamaan fossiilisia polttoaineita (biodiesel, kasviöljyt).

   

  Kaikki hormijärjestelmämme on tehty ruostumattomasta teräksestä tai keraamisesta materiaalista ja niitä voidaan käyttää biomassaa polttaville takoille. Hormijärjestelmämme ovat nokipalon- ja korroosionkestäviä, ja ne ovat luokiteltu luokkiin V2 ja/tai V3. 

  EW-SILVER

  Acid resistant stainless steel flue system

  Single wall acid resistant stainless steel chimney for reduced cross-sectional area of chimneys for the adaptation to modern fireplaces (oil/gas/chip/split logs and wood pellets according to DIN 51731, for dry and moist mode of operation.

  DW-SILVER

  Stainless steel acid resistant double wall flue system


  Double wall acid-resistant stainless steel chimney to connect fireplaces for fuel types : oil, gas, wood chips, split logs and wood pellets according to DIN 51731, for dry and moist usage

  DW-MAMMUT

  Acid resistant double wall flue system made of stainless steel


  Double-wall stainless steel chminey with acid-resistant ceramic inner pipe, ideal for solid fuel in a wet operation mode

  25 vuoden takuu!