{$common.contactHotlinesText}
  Puhelin +358 201 550 400
  sähköposti: info@jeremias.fi

  Filosofiamme!

  "Who always does what he is already able to do, always remains what he already is."- Henry Ford

   

  Arvostus on yrityksemme kulmakivi

  Jeremias edustaa asiantuntemusta, laatua ja innovatiivisiä tuotteita. Jeremias on enemmän kuin pelkkä tunnettu piippu- ja hormivalmistaja. Meidän pitkäaikainen menestyksemme perustuu perinteisiin ja arvoihin, jotka ovat myös päivittäisen työmme suuntaviivoja. Henkilökuntamme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme visionäärisyys, etiikka ja arvostus ovat syitä perheyrityksemme kestävyyteen ja onnistuneeseen kehitykseen. 

   

  Korkealaatuisuus

  Tarjoamme parasta laatua ja pyrimme täydellisyyteen kaikilla yrityksemme alueilla. Seuraamme mottoa "Mikään ei ole niin hyvää, etteikö sitä voisi parantaa." Laatu tarkoittaa meille sitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja heidän odotuksensa on täytetty. Jokainen työntekijämme tietää, että työmme laadukkuus on tärkeää ja sen takaamiseksi hyvä ja rakentava työilmapiiri on tärkeää, jotta paras laatu voidaan saavuttaa. 

   

  Kustannustehokkuus

  Rakenteisiin ja prosesseihin tukeutuminen sekä nopea päätöksen teko ovat tärkeitä tukipylväitä yritysfilosofiassamme. Olemme sitoutuneet asiakkaillemme pitämään kustannukset mahdollisimman alhaisina ja saavuttaa erinomainen hinta-laatusuhde. 

   

  Kestävyys

  Jeremias-tiimi on luotettava liikekumppani. Tuotteemme ovat pitkäkestoisia ja kestäviä. Myyntitiimimme on lähellä asiakasta, ja tarjoaa asiantuntija-apua ja luotettavaa palvelua.

   

  Kansainvälisyys

  Kansainvälisesti johtavana toimittajana avoimmuus on suuri osa ajatteluamme ja tekemisiämme. Tuotevalikoimamme täyttää kansainvälisten markkinoiden erityisvaatimukset.

   

  Innovaatio

  Alamme teknologian johtajana ja suunnannäyttäjänä kehitämme innovatiivisia järjestelmiä uusille sovellutuksille ja uusille markkinoille, ja tarjoamme yksilöllisiä ja räätälöityjä ratkaisuja asiakkaillemme.

   

  Täydellinen valikoima

  Tarjoamme täydellisen tuotevalikoiman kaikkiin kohteisiin ja kattavat palvelut tukeaksemme asiakkaita. Tuotteemme ovat helposti asennettavissa ja ne ovat luotettavia. 

   

  Oikeudenmukaisuus

  Olemme perhejohtoinen konserni ja työskentelemme asiakkaidemme, henkilökuntamme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa tasavertaisina kumppaneina tähtäimessä kaksisuuntainen menestys. Ymmärrämme ihmisten arvon yrityksissä ja kommunikoimme avoimesti ja luotettavasti. 

  25 vuoden takuu!