{$common.contactHotlinesText}
  Puhelin +358 201 550 400
  sähköposti: info@jeremias.fi

  Jeremias Inc Logan Laboratorio

  Jeremiaksella on yksi maailman suurimmista laboratorioista savupiippujen ja ilmanvaihtojärjestelmien testaamiseen.

  Jeremias Inc. itsenäinen tutkimus ja kehitys / UL testauslaboratorio sijaitsee Loganissa, Ohiossa, USA.

  Tällä työlleen omistautuneella laboratoriolla on yli 4 miljoonan BTU/h (2050 kWh) maakaasukapasiteetti, joka tekee siitä yhden maailman suurimman yksinomaan savupiippujen ja paineen testauksen laboratorion kapasiteetin.


  Laboratoriossa on kaksi maakaasupoltinta, joita käytetään yhdessä kolmen savukaasugeneraattorin kanssa ja muiden testauslaitteiden kanssa halkaisijaltaan erittäin suuriin savupiippuihin ja muihin huohotusjärjestelmiin jopa 36 ja 48 tuuman (900 ja 1200mm) halkaisijoihin. 80 kanavainen tiedonkeruu- ja tietokonekeskus monitoroi ja tallentaa jatkuvasti reaaliaikaista testidataa. Laboratoriossa työskentelee kokeneita teknikkoja, joillakin on jopa yli 25 vuoden kokemus erityisten savupiippujen testauksesta.

  Underwriter Laboratories (UL) tarkastavat testauksemme ja olemme lähellä meidän alkuperäistä tavoitetta: yli 20 erilaista UL ja ULC (Pohjois-Amerikan) turvallisuussertifiointia. Seuraavat UL ja ULC testauksen suunnitellut askeleet ovat olla uskomaton suurimman osan Amerikkalaisten insinöörien silmissä, kun Jeremias tuo lisää Saksalaista ja Eurooppalaista teknologiaa Amerikkaan. Jeremias Inc. johtavaa teollisuutta innovaatioilla ja uusilla sovellutuksilla Amerikan markkinoilla.

  25 vuoden takuu!